Ragout betydning

Ordet ragout på dansk refererer til en ret lavet af kød og grøntsager, som er kogt sammen i en sauce. Det kan også være en type fyld til forskellige retter, såsom tærter eller pastaretter. Ragout kan være en lækker og smagfuld måde at nyde forskellige ingredienser sammen i en sammenkogt ret.

Eksempler på brug

  • Ragout er en lækker og fyldig ret.
  • Jeg elsker at lave ragout med masser af grøntsager.
  • Den bedste opskrift på ragout indeholder svinekød.
  • Ragout kan serveres med ris eller pasta.
  • Lad ragouten simre i lang tid for at få den bedste smag.
  • Ragout er en populær ret til festlige lejligheder.
  • Min mormors ragout opskrift er den bedste!
  • Ragout laves bedst i en gryde med låg.
  • Et strejf af hvidvin kan løfte en ragout til et højere niveau.
  • Ragout kan fryses ned og gemmes til en travl dag.

Synonymer

  • Gryderet
  • Simreret
  • Stuvning
  • Sauce
  • Fyldret

Antonymer

  • Gryderet
  • Stuvning
  • Simremad
  • Kødsovs

Etymologi

Ordet ragout stammer fra det franske ord ragoût, som betyder opkogt eller genopvarmet. En ragout refererer til en ret lavet af forskellige typer af kød og grøntsager, der er kogt sammen i en velsmagende sauce. Ordet bruges i dag i dansk til at beskrive en ret, der består af forskellige ingredienser, der er blevet tilberedt sammen for at skabe en smagfuld og fyldig ret.

autonomanalogtperimeterflygtigi hvert faldmodernedivergerendeidiomdespekt